ARTSOMA oferă cursuri individuale de muzică și arte plastice, cu ajutorul cărora îți poți dezvolta și aprofunda cunoștințele! Mai mult, în KIDS IN A BAND, copilul tău va avea parte de lecții interactive, va cunoaște frumusețea apartenenței la un grup muzical și își va dezvolta abilitățiile de comunicare în limbajul notelor.

 

Calitate

ARTSOMA oferă servicii de înaltă ținută și calitate tuturor cursanților săi. Profesorii noștri, cu experiență în domeniu, aplică metode noi și pliate pe ritmul fiecărui cursant, ghidându-se de cărți și materiale considerate a fi cele mai bune la ora actuală.

 

Înțelegere

Metodele aplicate de profesorii ARTSOMA ajută la dezvoltarea abilitățiilor muzicale, a creativității și a dragostei pentru muzică. Cursanții copii învată aici să asculte, să cânte, să citească notele, să înțeleagă și să aprecieze fiecare aspect al muzicii. Adulților li se oferă un mediu relaxant, neamenințător, care să îi ajute să-și implineasca visul vieții lor, acela de a cânta la pian, la vioară sau de a picta, desena.

 

Avantaje

Dezvoltarea intelectuală, emoțională și fizică are o legătură strânsă și pozitivă cu studiul muzicii. ARTSOMA încurajează dezvoltarea unei minți sănătoase într-un corp sănătos.

 

Cursanții ARTSOMA

Au posibilitatea de a participa la concursuri naționale sau internaționale datorită pregătirii de care au parte. De asemenea, pot deveni muzicieni sau artiști plastici sau, de ce nu, profesori de muzică au arte plastice. 

 

 

Majoritatea tinerilor au limite clare în privința a ceea ce le place sau nu, atunci când vine vorba de muzică. Tocmai de aceea, curriculum-ul pentru adolescenți este lejer, eficient și individualizat. Cărțile de muzică sau arte plastice sunt folosite ca un supliment în dezvoltarea unor tehnici solide și a unei cunoașteri teoretice bune, reprezentând de fapt experiența muzicală eficientă și interactivă. 

 

 

Curriculum-ul este construit în așa fel, încât să se țină cont de orarul cursantului, stilul său de viață și țelurile acestuia. Acesta este realizat de comun acord cu profesorul și urmărește ritmul personal al fiecărui cursant. Unii dintre aceștia se hotărăsc să urmeze cursul ca activitate extracurriculară, fără a pierde prea mult timp cu repetatul acasă. Alții, spre deosebire, se implică puternic în muzică și doresc să își extindă orizonturile în detrimentul cântatutului, artelor plastice etc. În orice caz, ținând cont de aspecte realiste, cursanții pot avea o experiență muzicală împlinită. Avem grijă să creăm perechea potrivită atunci când îți punem la dispoziție un profesor. 

 

Cursuri de muzică și arte plastice pentru copiii ocupați (^_^)

Profesorii noștri vin la tine acasă pentru ca tu să te bucuri de căldura căminului tău în momentul studiului. Astfel, nu vei mai fi stresat de timp și vei putea fi mai atent la lecțiile predate, cursul putând fi ajustat după nevoile tale. 

 

Lecții pentru începători, medii și avansați realizate după ritmul și orarul fiecărui cursant, după model occidental.