ID-10045128ARTSOMA organizează programe educaționale în domeniul muzicii și artelor plastice. Având la bază o vasta experiența, ne adresăm tuturor vârstelor și nivelelor de pregătire.

  Pe toți cei care doresc să descopere minunata lume a muzicii sau artelor plastice, îi invităm să se alăture programelor noastre, ce folosesc metode moderne, în compania unor pedagogi cu experiență.

  Dacă doriți un mediu prietenos și interactiv pentru copilul dumneavoastră, ARTSOMA vă oferă o serie de programe personalizate pe talentul și ritmul fiecărui cursant. Toți cei interesați să urmeze profesional această cale, sunt invitați să se alăture programelor noastre de aprofundare și dezvoltare în domeniul ales. Oferta noastră educațională pentru copii și adulți constă în cursuri individuale sau de grup unde puteți învăța să cântați la un instrument sau puteți descoperii minunata lume a artelor plastice. În cadrul cursului ales pentru studiu vom aborda atât partea practică, cât și cea teoretică.

 

  Pentru a susține și motiva cursanții, ARTSOMA organizează periodic concerte și expoziții la care aceștia sunt încurajați să participe. Periodic, vom organiza Clase de Măestrie  și Laboratoare cu personalități din lumea culturală din Romania și nu numai. Dorim să ținem cont de obiectivele dumneavoastră, fie că sunt recreative sau profesionale, construind un parcurs interesant și susținut ce va adăuga noi etape de cunoaștere domeniului pe care îl studiați.

  Pe cei mici, dorim să îi introducem în lumea muzicii sau artelor plastice prin intermediul jocurilor interactive în cadrul cărora vor învăța noțiuni elementare și își vor dezvolta talentul. 

Latura creativă ne-a fost dată în dar tuturor, motto-ul nostru fiind “Oricine poate".