Abordarea noastră este aceea de a motiva individual cursanții, prin găsirea programului potrivit, și de a proiecta o țintă realistă pentru fiecare dintre aceștia. Prin aplicarea metodelor noastre moderne cursanții își pot atinge scopul propus. Sub coordonarea profesorilor Artsoma, aceștia vor realiza un progres real într-un timp delimitat pe module care vor acoperi aspecte multiple ale educației muzicale sau artelor. 

  Noi credem că o educație sănătoasă nu poate fi obținută decât prin implicarea într-un mod pozitiv și susținerea cursantului pe tot acest parcurs. Rezultatele pot fi observate în scurt timp dacă cursantul urmărește și respectă metoda - bineînteles studiul individual râmâne un factor important în atingerea scopului educațional. Metodele alese și curricullum-ul sunt stabilite de comun acord profesor/părinte și cursant.

 

Artsoma susține periodic, pentru cursanții săi și de comun acord cu aceștia, sesiuni de evaluare a rezultatelor obținute în cadrul programului, urmate de o ajustare a programului dacă este necesar. Cărțile și metodele folosite sunt ușor de urmat, de nivel internațional, cu rezultate de excepție în școlile de tradiție din Europa și continentul american. Implicarea părinților în cazul studenților sub 14 ani garantează o rată de succes superioară în obținerea unor rezultate bune.

Cursurile în grup  au un număr maxim de 5 persoane. Cursantul se poate înrola în orice moment al anului școlar, în funcție de locurile disponibile.
Educația muzicală presupune un timp de studiu individual, acesta reflectând progresul cursantului. Pentru a obține rezultate bune recomandăm studiul constant și perseverent. Oricine poate să obțină rezultate notabile dacă studiază.